local_offerSale

04 FAREENA KURUNG IN SUPERSTYLE CARDIGAN (OCEAN BLUE)

Size: 5XL
2XL3XL4XL5XLSMLXL
In Stock
RM169.00RM99.00 (41% off)
Quantity
Add to Cart
* Price displayed inclusive of GST 0%
DETAILS

REKAAN 1 KURUNG PELBAGAI GAYA
Best rekaan kurung kalini. Boleh digayakan dengan “looks plain”. Walaupun plain nampak gojes tau dengan special cutting. 

Dan lagi best boleh gayakan dengan SUPERSTYLE CARDIGAN juga yang diberikan “percuma” dannnn nak lagi nampak gojes boleh match kan lagi dengan TALI EKSKLUSIF yg diberikan PERCUMA  juga tau! 


FREE SUPERSTYLE CARDIGAN DAN TALI EKSKLUSIF 
Ini memang rare. Confirm tak akan menyesal grab fareena kurung ni. Superstyle cardigan ni paling win ada “pleated”  bahagian tangan tu. Nampak xclusive gila plus FREE lagi TALI EKSKLUSIF tu nak ikat boleh tak nak pon boleh. Bertambah-tambah EKSKLUSIF.

Dan nak match superstyle cardigan ni dgn baju lain pon blh sb boleh ditanggalkan. Best giler kan?


POKET KIRI & KANAN
Ada poket kiri dan kanan pada kurung. Cantik2 pon banyak function juga kurung ni kan?


MATERIAL DUBAI COMO CREPE & CHIFFON ROSE
Gabungan 2 material yang selesa dengan cuaca malaysia & mudah dijaga. Ini memang win betul. Setuju?


BF N WUDHU FRIENDLY
Zip didada & ditangan memudahkan untuk wudhu & bf kan baby. Suka tak?


7 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU
Jangan was was untuk membuat keputusan. 7 warna ini pasti tak akan mengecewakan. Betul tak?

back to top ⤴