OLYDIA SEDUCTIVE BLOUSE (UNTONIC PURPLE)

Size: 5XL
2XL3XL4XL5XLSMLXL
In Stock

Qty to buy:
RM79.00
Free Shipping
Add to Cart
* Price displayed inclusive of GST 0%
DETAILS

REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG CLASSIC & TRENDY
.
Olydia Seductive Blouse rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan “eyelet” , dan flowy ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt!
.
.
PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL
.
Yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz shgga ke 5XL. Boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt hrga sama jer size besar pun, jangan risau tau!
.
.
MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE

Material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! Uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg  “best ever” dlm hdup.
.
.
7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU
.
7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 dipilih utk rekaan kali ni. Pasti akan memukau mata uols. Percayalah, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa “amazing” giler... 
.
.
POKET STYLISH DI KIRI & KANAN 

Direka kan khas poket dibahagian kiri & kanan yg nampak stylish dgn rekaan poket tersorik. Uols jugak  blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, Special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak handbag 24 jam.
.
.
BF N WUDHU FRIENDLY & SPAN 

Olydia Seductive blouse ni ada element wajib untuk semua keluaran Jw. Ada span dibahu & ada jugak bf, wudhu friendly tau. Best la uols smbil bergaya blh bf kan baby!

PHOTOS
back to top ⤴