04 MARISSA SUIT IN ELEGANT BLACK

Penghantaran pada 28-3hb (slpas pos laju buka cuti raya haji)
Size: S
2XL3XL4XL5XLSMLXL
In Stock
RM99.00
Quantity
Add to Cart
* Price displayed inclusive of GST 0%
DETAILS

REKAAN MUSLIMAH YG  MINIMALIS UTK MALAS GOSOK
Rekaan minimalis yang membuatkan penampilan lebih modern & up to date dengan mengekalkan kesopanan identiti muslimah. 
.
1 HARGA MAMPU MILIK UTK 2 ITEM PELENGKAP
1 harga sangat mampu milik akan dapat top blouse dan skirt muslimah. Top boleh match dengan seluar lain utk jadikan blouse kerana rekaannya yang universal. Mudah untuk matching. Begitu juga dengan skirt. 
.
SPECIAL CUTTING YANG DIUJI BERKALI-KALI

Potongan yang sangat istimewa. Diuji berkali2 supaya potongan baju ini akan terletak elok apabila dipakai.
.
Pernah beli baju malas gosok konon nak elak dari melekap tetapi dapat terlalu besar. Macam pakai baju pinjam pula. 
.
Potongan istimewa daripada Jelita Wardrobe terbukti perfect cutting. Tidak melekap tapi mampu buat korang nampak kurus dan kemas. 
.
MENGGUNAKAN MATERIAL ORCHID MOSS CREPE
Best material ni lepas basuh , sidai tinggal ambil pakai. Tak payah gosok dah. Sejuk lagi tu... mmg selesaikan masalah utk yang nak express.
.
BF & WUDHU FRIENDLY
Zip didada memudahkan utk breastfeeding. Tangan baju tinggal singsing shj utk wudhu. Cepat dan mudah. 
.
PILIHAN SAIZ S SEHINGGA 5XL
Boleh nak sedondon pilihan saiz pn banyak. Sebab harga combo lagi jimat. 
.
8 PILIHAN WARNA YG MENARIK
8 pilihan warna yang semuanya menarik dan wow! Rambang mata.
.
LABEL TAG JW’s
label tag mewah sbgai hiasan untuk tampak lebih mewah!

PHOTOS
back to top ⤴