DAMEYLA ANGELIC & DELICATE (LAVENDER)

Size: S
2XL3XL4XL5XLSMLXL
In Stock

Qty to buy:
RM74.00
Free Shipping
Add to Cart
* Price displayed inclusive of GST 0%
DETAILS

BLOUSE DAMEYLA DENGAN ELEMENT SANTAI KINI DILANCARKAN

(+) REKAAN BLOUSE GORJES YG PATUH SYARIE 
.
Blouse DAMEYLA ni merupakan rekaan JELITA WARDROBE yg GORJES, ELEGANT, OUTSTANDING, MEWAH & PASTINYA MENUTUP AURAT bagi para muslimah kini. Bukan senang tau nk menghasilkan blouse yang “wowww” dan menutup aurat mcm ni. Hihi.. 
Yang mmg best giler tu, rekaan kali ni memang MAGIC! Iye la, kalau pakai tu, Siyesly, si pemakai dpt rasa aura LEBIH SANTAI & LEBIH AYUUU. hehe
.
.
(+) DIGAYAKAN DENGAN PELBAGAI CARA & LEBIH JIMAT
.
Iye.. Tak percaya? Blouse Dameyla ni boleh digayakan dengan pelbagai cara, beli 1 jer blouse tapi sesuai & fleksibel dengan semua jemputan majlis. Hihi... 
Nak bersiar-siar outing bersama family boleh matchingkan dgn seluar slack & palazzo, sama ada plain atau pun bercorak pasti memang cantik sangat! Dua2 pun okeyy jer... Majlis kenduri atau rasmi boleh menggayakan blouse Dameyla dgn skirt plain & bercorak juga.

Pakai la mcm mana pon, insyaAllah aurat akan terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari baju lain utk match dengan majlis. Kan untung tu, beli jer 1 baju dah boleh matching ikut majlis. JIMAT masa, JIMAT duit!
.
.
(+) DIHIASI EKSKLUSIF DGN SUPER COMFY POCKET & LAYERED HAND CONCEPT
.
Yes, rekaan Blouse Dameyla dengan “SUPER COMFY POCKET”  yang nampak SMART & RARE ditambah dgn konsep tangan “layered” yg UNIK menambahkan lagi seri untuk rekaan blouse yang gorjes ni.
.
.
(+) MATERIAL YANG BEST & SUPER SELESA DIIMPORT KHAS DARI OVERSEA 
.
Eh tak panas ke? Of coz lah tak! Material yg diimport khas yg sederhana tebal ini sangat2 sesuai dengan cuaca Malaysia. Paling best sekali dengan material "DUBAI COMO CREPE" ni ianya senang nak dijaga & "minimal ironing" tu yg penting! hehe...
Walaupun diimport, keunikan material ni membuatkan si pemakai akan rasa sgt selesa dgn aktiviti2 yg dilakukan bila dipakai seharian tau.
Tak percaya? Cuba lah…
.
.
(+) 7 PILIHAN WARNA YANG MERUNTUN JIWA
.
Ini paling best! Ada 7 pilihan warna yg merecikkkk dari tona pastel sehingga la ke tona gelap. 7 pilihan warna ini semuanya adalah pilihan warna TERBAIK ABAD ni tau! hihihi
“Haisss.. Tak lena tido malam sebab tak tau nak pilih warna yg mana satu. Semuanya canteks2 gila, rasa nak GRAB semuaaa”
.
.
(+) PILIHAN SAIZ S TO 5XL
.
8 pilihan saiz. Daripada sekecik cili padi sehingga lah ke 5XL. Boleh ajak 1 family bergaya dengan blouse Dameyla. Jgn lupa hadiahkan 1 jugak utk emak, kekakkk n adikks2. Hihi..
Semestinya, boleh sangat pakai sedondon ramai2 sehati sejiwaaa..
.
.
(+) BF & WUDHU FRIENDLY
.
Rekaan blouse Dameyla ni, ada zip didada & ditangan itu element wajib untuk setiap keluaran Jelita Wardrobe. Senang nanti nak berwudhuk,
Untuk mommies walau nak berfesyen masa nk dating dgn cik abg & ank2 pun tak jadi halangan dh, dgn Blouse Dameyla ni jugak mesra bf tau.

PHOTOS
back to top ⤴