CALYSSA BASIC CASUALITY (OLIVE BROWN)

Sorry, we are out of stocks
* Price displayed inclusive of GST 0%
DETAILS

:: DESIGN LABUH SUPER SOPAN

Rekaan blouse LABUH dengan kombinasi 2 tone warna "mewah" siyesly rasa ber"iman" jer bila pakai. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai di match dengan skirt atau seluar. Cutting special ni buatkan si tinggi , rendah smuanya akan sesuai giler dgn CALYSSA BLOUSE.

:: NAMPAK MCM PKI HANDSOCK 

Yup! Best tak? Memag curlasss gitu. Special extra 2inci bahagian tangan tu bagi effect mcm uols pakai handsock jer. Tapi sebenarnya tak pon! Tu smua effect magic blouse CALYSSA jer!


:: MATERIAL DUBAI COMO CREPE

Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju len!

:: POKET KIRI KANAN

Uols super bz lady. Kocek tu kira wajib! Dah cantek, friendly pulokk tu.

:: WUDHU N BF FRIENDLY

Zip di dada n tangan special utk mommy yg nak bf n muslimah yg nk berwudhu

PHOTOS
back to top ⤴