04 AMORE STANDOUT SUPERWEAR (BEIGE)

Sorry, we are out of stocks
* Price displayed inclusive of GST 0%
DETAILS

AMOUR STANDOUT SUPERWEAR

(+) REKAAN BLOUSE SIMPLICITY YG DIHIASI LACEY MEWAH
.
Blouse Amour merupakan rekaan JELITA WARDROBE yg ELEGANT dan mengekalkan elemen MEWAH dibahagian tangan dengan konsep SIMPLICITY! Pertama kalinya, jelita wardrobe mengeluarkan detailing tangan lacey yang sangat memukau dan di “custom” kan special utk edisi ini shj tau. Habis tinggal..
.
.
(+) DIGAYAKAN DENGAN PELBAGAI CARA, LEBIH JIMAT MASA & MUDAH DIJAGA
.
Iya.. rekaan yang tidak terlalu over pastinya mudah digayakan dgn pelbagai cara. Semuanya blh mix n match drpd skirt smpi ke seluar. Yang paling penting jimat masa dan mudah nak jaga! 
.
.
POKET KIRI & KANAN
.
Siap ada poket kiri dan kanan lagi. Cantik2 dah baju kalau ada poket lagi lah best bukan? Rasa fleksibel gitu.
.
.
(+) MATERIAL YANG BEST & SUPER SELESA DIIMPORT KHAS DARI OVERSEA 
.
Material dubai como crepe import drpd oversea. Less ironing, mudah jaga & sangat selesa punca kenapa material ni jadi pilihan no 1 pengguna JELITA WARDROBE. Tak try, tak tau..
.
.
(+) 7 PILIHAN WARNA YANG MERUNTUN JIWA
.
Ini paling best! Ada 7 pilihan warna yg merecikkkk dari tona pastel sehingga la ke tona gelap. 7 pilihan warna ini semuanya adalah pilihan warna TERBAIK ABAD ni tau! hihihi
“ Haisss.. Tak lena tido malam sebab tak tau nak pilih warna yg mana satu. Semuanya canteks2 gila, rasa nak GRAB semuaaa”
.
.
(+) PILIHAN SAIZ S TO 5XL
.
8 pilihan saiz. Daripada sekecik cili padi sehingga lah ke 5XL dengan cutting “proven selesa”. Boleh ajak 1 family bergaya dengan blouse ni. Jgn lupa hadiahkan 1 jugak utk emak, kekakkk n adikks2. Hihi..Semestinya, boleh sangat pakai sedondon ramai2 sehati sejiwaaa..
.
.
(+) BF & WUDHU FRIENDLY
.
Rekaan blouse ni ada zip didada & zip ditangan itu element wajib untuk setiap keluaran Jelita Wardrobe. Senang nanti nak berwudhuk dan susukan baby.

PHOTOS
back to top ⤴