local_offerSale
whatshotHot

Kurta Ammar For Him (Dusty Pink)

Size: M
2XLXSSMLXL
In Stock

Qty to buy:
RM129.00 RM99.00 (23% off)
Ends in calculating time...
Free Shipping
Add to Cart
* Price displayed inclusive of GST 0%
DETAILS

7 KEISTIMEWAAN KURTA AMMAR
===========================
.
.
FABRIK ITALIAN COOLING COTTON
.
Kurta AMMAR menggunakan “cooling material” diimport khas dari luar negara. Fabric dia siyesly mampu memberi effect “mewah”, “nyaman” dan yang paling best  ‘tak mudah renyuk tapi senang iron!”. Suka tak? Suka tak? 
.
.
REKAAN SMART CASUAL WEAR
.
Terserlah keunikan uolls daripada orang lain bila pakai kurta AMMAR. Kurta RARE di MALAYSIA yang mengeluarkan kurta berkonsepkan SMART CASUAL ni. Iye lah, mana nak dapat baju kurta yang ada elemen kemeja ni? 2 in 1 bro! Bergaya di hari raya, dan yang sesangat best boleh juga pakai utk hari2 biasa even ke opis, kenduri atau apa2 sahaja majlis. Match kan sahaja kurta dengan apa2 suasana.. “ Jgn limitkan kurta utk hari raya jer plishhh!”. 
.
.
REKAAN TANGAN ADJUSTABLE
.
Special nya kurta AMMAR mempunyai rekaan tangan adjustable. Nak Nampak formal pakai jer mcm biasa. Nak Nampak santai, lipat kan jer dan butangkan. Tak kan nak Nampak formal jer sepanjang hari kan?
.
.
KOLAR BAJU YANG LEBIH SANTAI
.
Rekaan kurta AMMAR berbentuk cekak musang. Tapi yang paling “rare” tu, kolar AMMAR tak terlalu tinggi. Memang rasa selesa giler. Tak adalah nanti tercekik dengan kolar yang tinggi sangat. “ Wow! Yang ni la yang saya tercari2 selama ni”
.
.
BUTANG READY MADE SEPENUHNYA
.
Butang Kurta AMMAR dah dijahit daripada atas sampai bawah. Tak ada dh soalan “ mana butang baju melayu abang ni yang..?” di pagi raya. Lepas ni ada jer kurta AMMAR, no “butang bju melayu” at all. Senang kan?
.
.
POCKET DISEBELAH KIRI
.
Sebabkan kaum adam ni suka benda yang memudahkan, Kurta AMMAR dah ada siap pocket disebelah kiri. Boleh la nak letak i-phone ker, sampul duit raya ker. Class kan?
.
.
TAG LOGO MEWAH MA EXCLUSIVE
.
Kurta AMMAR ada tag logo mewah tau siap dijahit. Memang Nampak “high class”. Sesuailah dengan jahitan kurta yang kemas. Confirm bila pakai kurta AMMAR nanti akan ada yang tanya “ kurta ni awak beli dekat butik mana eh?’

PHOTOS
back to top ⤴