KURTA MA Unisex ( WHITE ) BATCH 02

:: Material cotton :: Sulaman Ekslusif Logo MA didada Size: S
SMLXL
In Stock

Qty to buy:
RM99.00
Free Shipping
Add to Cart
* Price displayed inclusive of GST 6%
DETAILS

KURTA UNISEX a.k.a KURTA TAK KENAL JANTINA
.
Menarik ke menarik giler? 1 kurta laki perempuan boleh pakai. Betul2 tak kenal jantina kurta ni kan? Yang best nya uols boleh jugak pakai sedondon dengan pasangan uols. Serius sweet sgt2.
.
.
DIPERBUAT DARIPADA MATERIAL “ICE COOL COTTON”
.
Kurta Unisex ini menggunakan “ice cool” cotton yg diimport khas drpd luar negara. Materialnya yg sangat selesa, tidak mudah renyuk dan sangat nyaman akan buatkan uols rasa “best” giler kurta ni. Ice cool cotton ini jugak ada sedikit effect “strechable” utk memudahkan pergerakan. Tetapi yg pastinya tidak mudah melekap pada badan.
.
.
KURTA STRAIGHT CUTTING & BELAHAN SEDIKIT KIRI DAN KANAN
.
Rekaannya yang casual dengan potongan straight akan buatkan uols nampak lebih santai. Yang perempuan nampak lebih sopan. Siap ada belahan sedikit kiri dan kanan, senang lah uols nak berkungfu dgn kurta ni. 
.
.
TANGAN 3 QUARTER & FULL
.
Tangan kurta ni boleh jugak uols nak lipatkan jadi 3 quarter atau full. ikut keselesaan uols okey.
.
.
POCKET KIRI & KANAN
.
Kurta MA exclusive ni ada pocket kiri dan kanan. Sangat praktikal utk gayakan kurta Unisex utk apa event sekali pn. Sesuai utk si pemakai yg “Smart & Cantek”.

PHOTOS
back to top ⤴