HERMOZZA de' VOIR (Orchives)

Size: M
SMLXLXXL
In Stock

Quantity:
RM79.00
Free Shipping
Add to Cart
* Price displayed inclusive of GST 6%
DETAILS

(+) MATERIAL PREMIUM MOSS CREPE DIIMPORT KHAS DRPD OVERSEA 
.
Ada yg tanya, material Bubble ke? Pearl ke? Sbb tekstur dia nampak EKSKLUSIF sgt. Oh no, design kalini menggunakan PREMIUM moss crepe yg diimport khas drpd KOREA uols. Material ni mmg feveret brand2 famous! Tp jgn risau, utk pertama kali pelancaran nah nak bg harga BEST punya.

(+) JGN RISAU KALAU X SEMPAT IRON!
.
Yess material ni khas utk uols yg nak siap SEGERA. Hihi, almaklumlah travel sini sana, mampu pulak nak usung iron kan? Siapa suka yg cepat2, ni lah the best ever baju yg uols akan ada! 

(+) REKAAN SIMPLE BUT SOPHISTICATED!
.
Yes, nampak simple tapi serius canggih dan eksklusif uols! Dgn label jw’s yg EKSKLUSIF, siap ada sedikit belahan kiri dan kanan utk keselesaan pergerakan, mmg rugi lah kalau x ada koleksi ni dlm almari! 

(+) BF N WUDHU FRIENDLY
.
Zip didada memudahkan ibu2 yg nak bf kan baby. Rekaan kali ni lg sng utk wudhu tau uols. Sbb kan material yg FLEKSIBEL,  uols sinsing je tngan tu terus blh berwudhu. 

(+) WARNA SPECIAL ORDER YG LIMITED
.
Yesssza. Rekaan kalini limited sbnrnya. Sbb ditempah khas material dan warna2nya. Jd kalau hbs jgn tnya bila nk restok eh. Kalau restok pn mgkn amek masa yg lama. Mgkn jugak warna2 batch ni tak mampu nak repeat skli lagi!

(+) POKET YG AWESOME GILER 
.
Ada inside poket kiri dan kanan bagi memudahkan uols isi barang2 personal yg untuk dibawa ke mana mana. Ye lah perempuan kan, kalau dlm handbag lagi bnyk brg nk isi kan? Kdg2 kalau hp pun susah nk cari, tp dengan adanya poket ni hp boleh isi jer dlm poket tu. Uols nampak lebih elegant tp praktikalšŸ‘

PHOTOS
back to top ⤴